zondag, februari 24, 2008

CURSUS LICHTGEVEN


Mijn uitzicht de komende twee weken? Het zou goed kunnen. Ik vertrek over een paar uur voor een openbaarvervoersreis van een krappe vier uur. Waar ik heen ga? Niet naar Duitsland of Parijs. Daar kan je in vier uur zo'n beetje zijn. Ik blijf gewoon in Nederland en heb vijf keer overstappen voor de boeg. Aan het begin van de avond ben ik dan in een luxe vakantiekamp (Urlaub macht frei) in Hellevoetsluis. Niet om vakantie te vieren, maar om twee weken lang voor mijn werk in de Botlek aan een groot project te werken. Overdag buffelen en daarna uitgebreid dineren en pilsen. Draadloos internet is aanwezig. Ik hou u op de hoogte en log rustig door tussen het werken en bier drinken in.

Labels: ,

9 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Veel succes daar.

Jaap en Von

12:50 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Aha..
Slapen in het bomvrij hospitaal? Groetjes,

Stefan

3:30 p.m.  
Blogger Treelertrash said...

Hoi Frommel,
Ouwe Puchrocker, kom je een beetje chemotrash snuiven in de Botlek. Je vraagt je misschien af wie er nu weer zit te spammen op je blog, maar sinds kort hou ik voor mijn werk een blog bij. Wij doen een cursus Web 2.0. Deze week is het onderwerp 'Sexual Bookmarking, how to organize+ share your porn'.
Natuurlijk heb ik me ingeschreven met een schuilnaam:' Treelertrash'. Bloggen is voor mij iets nieuws en ik weet niet of ik hiermee doorga na die cursus. Ik ken maar 1 bloggeraar en dat ben jij. De laatste tijd lees ik je blog regelmatig en ben erg onder de indruk je schrijft lekker losjes en niet saai. Als je nou een idee hebt wie hier zit te tikken, en mocht je het plan hebben om een reaktie in mijn blog achter te laten gebruik dan even niet mijn naam. In de Hellevoetsluise koffieshop werkt Marco, ik ben geen gebruiker maar ken hem via de locale garagescene aldaar, je weet wel LPD. Donderdag avond oefenen wij altijd in de Muziekfabriek in Vlaardingen, als je nou Betty bij je had is dat een halfuurtje rijden vanuit Hell.
Pondje over bij Maassluis. Donderdagavond moet je zeker eens luisteren naar de lokale radio van 20.00- 22.00 Devils jukebox op radio Voorne. Vorig jaar hebben wij daar live in de uitzending gespeeld. Tot slot, hoe was je gig in Swaf?
In mei spelen wij in Maloe Melo ofzo, als je niks tedoen hebt kan je ons supp met de Prunellas. Niet voor de poen maar voor de lol.Ok dude, sterkte in de EUROPOOOOOOOrt.
Trash.

3:48 p.m.  
Blogger Polle said...

Mondkapje voor, en vergeet niet om het leuk te hebben.

5:55 p.m.  
Blogger begt said...

uitermate inspirerende omgeving, zie ik.

8:55 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Erg deprimerend....doet me een beetje denken aan Sas van Gent waar ik laatst was, vreselijk. Maar hoop dat je het naar je zin gaat hebben!

1:03 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Veel succes! En ook vooral: Veel plezier!
Carice

1:52 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Wat een verschrikkelijk deprimerende omgeving! Hopen maar dat het borrelen veel goed maakt ;)

10:09 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

@allen. ik kan u reeds na 2.5 dagen vertellen dat het met het borrelen wel goed zit.

9:03 a.m.  

Een reactie posten

<< Home