dinsdag, januari 22, 2008

EEN AUTO RIJDT IN SLOWMOTION VOORBIJ

Als ik al een tijdje vol spanning en verwachting op de bank zit te wachten gaat eindelijk de bel. Ik spring op, gooi daarbij mij glas om, maar fuck it. Niets zo onbelangrijk als een glas op dit moment. De bel gaat. Ik moet naar beneden. Als ik de trap af struikel, zie ik door het smalle raampje in de voordeur jouw lange haar al staan. Met een ruk doe ik de deur open.

Je staat voor me. Met al je schoonheid. Ik zeg niets. Ik pak met beide handen je hoofd vast. Beide handen aan een kant van je hoofd. Meer in je nek net onder je oren. Ik pak je beet en druk mijn lippen vol op je mond. Ik zoen je. Lang en vol overtuiging. Minstens een minuut lang. Een minuut die wel een uur lijkt te duren. De tijd staat bijna stil. Een auto rijdt in slowmotion voorbij. Het gekef van het kuttenlikkertje van de benedenbuurvrouw klinkt laag en stoer als een grote gevaarlijke hond. Na die minuut die wel een uur lijkt te duren laat ik je lippen los.

"Hoi. Daar ben je eindelijk"
, weet ik met moeite uit mijn bek te krijgen. Ik zoende je namelijk niet alleen uit passie en volle verliefheid. Ik zoende je ook, omdat bij het zien van jou alle stoerheid van me af viel en ik verwerd tot een stammelende verlegenaar. Ik durf je niet eens meer aan te kijken. Ik kijk naar beneden en een raar geluid ontsnapt uit mijn keel.

"Niet naar beneden kijken knuppel. Je kijkt naar haar borsten. Kijk omhoog. Kijk haar aan. Je staat naar haar borsten te staren."


"Hoi. Daar ben ik eindelijk", zeg je terug terwijl je linkerhand mijn arm streelt. Ik pak je hand vast en neem je mee de trap naar boven op. Op de eerste verdieping stoppen we en kijken elkaar weer aan. "Wat fijn dat je er bent", zeg ik. "Ik vind het fijn om er te zijn."

Kom met me mee. Nog een verdieping hoger. Daar is mijn bed. Ik wil je meenemen naar mijn bed. Ik wil met je vrijen. Nu en meteen. Niet straks of vanavond, vannacht of morgen. Nee ik wil nu met je vrijen. Niet uit verlegenheid of omdat ik niets tegen je weet te zeggen.

Ik wil met je vrijen uit pure passie en verliefdheid. Ik wil met je vrijen om je te laten voelen hoe veel ik van je hou en hoe veel ik naar je verlang. Een houden van en verlangen dat niet in woorden is uit te drukken.

"Hoi. Daar ben je eindelijk. Ik vind het fijn dat je er bent."

Labels:

4 Comments:

Anonymous Talkaholic said...

Mooi geschreven... maar ik heb één vraag.... hoe kun je iemands lange haar zien staan? ;)

9:34 p.m.  
Anonymous girl on the run said...

Die zin zal ik idd nooit vergeten :) Door het smalle raampje in de voordeur zie ik je lange haar al staan. Spreekt tot de verbeelding.

5:02 p.m.  
Anonymous Wenz said...

Ik word op slag verliefd op het verliefd-zijn als ik dit lees. :D

10:21 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Chat Porno Cams

Sexflatrate Blog

Sexcam Amateur Fotzen

1:59 a.m.  

Een reactie posten

<< Home