zaterdag, juli 28, 2007

MOOIE PLATENHOES #33


Bovenstaande hoes met bij horende plaat kreeg ik niet voor mijn verjaardag. Ik kreeg Sonic Youth van u raad het al. Ook een hele fijne plaat, maar ik wilde liever bovenstaande plaat hebben. Stiekem, eigenlijk, best wel. Ik kreeg hem niet. Ik kreeg Sonic Youth met de mededeling, ja we hadden ook nog naar Foetus gekeken en er mee in ons handen gestaan, maar dat vonden we er te fout uitzien. Ik moest heel erg hard lachen. Te fout. Dat was een kwalificatie voor Foetus die ik wel vaker gehoord had. Een bommelding volgde dan ook niet veel later bij een concert in de Melkweg. Dat krijg je als je teksten als Destroy All Girls zingt of I'll Meet You In Poland Baby. Sommige mensen kunnen ook niets hebben. Sommige mensen begrijpen echt niets.

"Fundamentalisten. Schop ze met je legerkisten."

En wat er nou zo fout is aan deze hoes of welke hoes van de heer Foetus dan ook. Ik heb het nooit begrepen. Oke het is wat propaganda achtig. So What. Ik ga het maar weer eens draaien. Fout kan namelijk af en toe best lekker zijn.

Scraping Foetus Off The Wheel-Privat War/Anything(Viva)
Foetus Interruptus-The Dipsomaniac Kiss

Labels:

5 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ik heb Foetus in Paradiso gezien, als Wiseblood. Hij opende de show met Death Rape 2000. Ook een keer samen met Lydia Lunch. Op de achtergrond werd hun pornofilm vertoond. Daar is BNN kinderspel bij vergeleken of gewoon net even anders. Ja, lekker shockeren, lekker fout. Ik lust er pap van.

1:20 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Never judge an album by its cover..:)

12:50 p.m.  
Blogger FROMMEL said...

@mike. precies.

1:08 p.m.  
Blogger semtex said...

Het artwork van de Foetusplaten is altijd al geweldig geweest. Thaw vind ik de mooiste maar dat is dan ook mijn favoriete album van hem.

Sonic Youth of Foetus? Kill your darlings.

6:16 p.m.  
Blogger FROMMEL said...

@X thaw en nail maar toch ook wel sink. van al zijn latere werk weet ik eigenlijk heel weinig. soulseek maar eens raadplegen.

6:19 p.m.  

Een reactie posten

<< Home