maandag, juli 23, 2007

THE PUNKROCKMOPEDLADS VOOR AL UW BRUILOFTEN EN PARTIJEN

Afgelopen vrijdag trouwden vriend Begt en vriendin A. Het was een fijne dag. Het was een heerlijke dag. Begt en A. hadden Frommel en Take It Away Bob gevraagd om hen met de brommer naar de trouwlocatie te rijden. Dat deden wij graag en met liefde. Als fijne mensen als Begt en A. vragen of je dat wilt doen dan doe je dat met liefde. Alles was geregeld. De zweef was terug in Betty haar zadel. De kussentjes waren op de bagagedragers gemonteerd. Bob en ik hadden ons beste punkrockshirt aangetrokken. De smeer was weggepoets. Ja er waren zelfs afzichtelijke bao's om onze sturen heen gedrapeerd. Alles was geregeld. Behalve het weer.

Op de afgesproken tijd stonden wij klaar. De regenbuien ook. En die bleven maar en bleven maar regenen dat het goot. Dan kunnen wij wel voet bij stuk houden, maar om nu een bruidspaar als een stel verzopen katten bij hun eigen trouwerij af te leveren. Dat gaat zelfs ons te ver. We spraken af om bij de oude stadspoort te wachten. Daar zouden zij met de auto heen gebracht worden. Zou het dan nog regenen dan zouden wij voor de auto uit rijden. Naar al die mensen die stonden te wachten.

De goden waren ons toch gunstig gezind. Aangekomen bij de poort stopte het met regenen. Begt en A. stapten achterop en gillend en gierend (van de zenuwen en niet vol gas) reden wij naar de Oosterkerk. Daar aangekomen en afgestapt begon het weer te regenen. Het was 300 meter droog geweest. Het was 2 minuten droog geweest. Precies de 300 meter en 2 minuten die we nodig hadden.

Labels: ,

2 Comments:

Blogger Maurice said...

Is wel eens wat anders. Nog gefeliciteerd Begt & A.

12:29 p.m.  
Blogger begt said...

tja, zo hadden we toch ons eigen cabrio-vervoer. En trots dat ie was, die frommel...!

Dank,Maurice, we vieren t hier ook nog even verder...

7:22 p.m.  

Een reactie posten

<< Home