vrijdag, augustus 20, 2004

SID WAS EEN MIETJE



Sid Vicious was een ruige man. Nou nou. Dat dacht ook ik al die jaren. Beetje heftig punk zijn. Beetje met een scheermesje in zijn borst krassen. Beetje heroine spuiten. Beetje met Nancy Spungen neuken. Beetje de Sex Pistol uithangen. Allemaal nep. Allemaal slechts show. Sid was gewoon een heel braaf jongetje. Een soort van ideale schoonzoon. Kijk dat hij niet kon bassen, dat wisten we allemaal wel. Hij heeft alleen ook nooit aan de heroine gezeten. Dat scheermesje? Dat was een goocheltruc. Neuken met Nancy? In his dreams. Or hers. Hoe ik dat weet. Kijk maar naar de foto. Sid was gewoon een fanta drinkertje.

update: lees commentaar van jeroen vedder. sid was een watje. + linkje naar foto's.

via vandenb

5 Comments:

Blogger Maurice said...

Heb je geen sloot in de buurt voor je afval???
En Sid Vicous...Mmmja...Dat was/is/wordt nooit mijn muziek.

1:20 a.m.  
Blogger karin r. said...

Laveloos en verslaafd vind ik sowieso niet erg stoer. Dus Fanta Rules! :-)

10:42 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Alles beter dan Sisi.

Vryage
http://weblog.vryage.net

4:22 p.m.  
Blogger Jeroen Vedder said...

Ach ja, in de meeste boeken komt het ook al naar voren dat hij een watjes was dat door zijn vriendinnetje aan de verdovende drugs geholpen werd. En dat diezelfde drugs niet echt goed waren voor zijn, tot dan toe, vriendelijke karakter.
Mooi verhaal is nog altijd Sid die met een journalist van de Muziek Express naar het Waterlooplein gaat en aldaar een bakje patat bietst dat hij na twee happen al op de grond gooit vanwege niet lekker. Frietbakker boos natuurlijk, om het goed te maken raapt Sid de frietjes weer netjes bij elkaar om ze daarna in de prullenbak te gooien. Helaas is het artikel niet on-line te vinden, wel twee fotos van Sid bij de Dokwerker.

9:54 p.m.  
Blogger FROMMEL said...

u is een fijne bibliotheek meneer vedder. ga je nog naar sleazefest? dan zie ik je daar.

1:08 a.m.  

Een reactie posten

<< Home