maandag, juni 09, 2008

IF YOU TAKE AWAY THE MUSIC...

...you might as well just kill me.

Ik heb een stevige writersblock. Ik zet nog maar wat muziek op. Op mijn LastFM pagina gebeurd meer dan hier de afgelopen maand. Er komt even niets. Er is alleen maar muziek. Oke er is veel meer in mijn leven, maar alles is op dit moment opgehangen aan muziek, muziek en nog eens muziek. Ik consumeer muziek per strekkende kilometer. Mocht u vinden dat ik absoluut nog ergens naar moet luisteren, omdat die aanrader mijn writersblock als sneeuw voor de zon zal doen verdwijnen dan hoor ik het graag.

En muziek is waar het om gaat in het leven. Nee niet om de liefde, want wat is liefde nu zonder muziek. Wat is liefde zonder samen naar een concert gaan en genieten en elkaar af en toe verliefd aankijken en dan thuishgekomen te vrijen terwijl een plaat van de band van het zojuist bezochte concert op staat? En wat is liefde als jij met je volgens jezelf redelijke muzieksmaak opeens opgescheept zit met iemand die alleen maar naar gansta rap luistert of nog erger hardcore house of nog erger het hollandse lied.

Neem mij mijn muziek af en het hoeft van mij allemaal niet meer. If you take away the music you might as well just kill me.

Labels: ,

10 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Isobel luistert naar gangstarap? Tsk.

7:17 p.m.  
Blogger Polle said...

Ik heb me suf geupload voor je dit weekend. Hard to please meneer Frommel.

10:58 p.m.  
Blogger FROMMEL said...

nee polle juist niet. ik zeg toch dat het allemaal om muziek draait. dat als je dat van me af neemt dat het dan net zo goed niet meer hoeft.

11:00 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Dixie Chicks!
Echt waar!
;-)

9:40 p.m.  
Blogger FROMMEL said...

@anoniem. ehm.........;-)

8:48 a.m.  
Blogger Pim said...

Raak hier verzeild in onderzoek voor mijn eindexamen... Lang verhaal. Luister nu A Silver Mount Zion (godspeed you black emperor/explosions in the sky, je moet er van houden) en die doet het erg goed terwijl ik je verhalen lees... bij mij wordt alles dan meteen een filmpje in mijn hoofd.

Goed dat was het, ik blijf je wel een tijdje volgen, if you don't mind.
al is het alleen maar om de puch (hand of voet geschakeld?)

9:29 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

[insidersmodus] Dixie Chicks, pfff ... en dat wordt zeker helemaal vanuit Kroatiƫ naar ons geschreven? [/insidersmodus]
;)

11:12 p.m.  
Blogger FROMMEL said...

@herr meijer. ook op vakantie kan annoniem niet zonder internet ;-)

8:50 a.m.  
Blogger begt said...

music is my aeroplane, inderdaad.
Zie dan ook met vreugde dat er alleen maar madrugada in je lastfm staat vandaag.
Ik denk toch dat ik mn elpees maar weer terug moet gaan vragen, want jouw inspiratie op last fm zal voorlopig niet opdrogen, denk ik....

9:17 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

We hebben niet dezelfde smaak, maar ik sluit me helemaal bij dit logje aan (ik heb trouwens wel vriendjes gehad met een 'foute' muzieksmaak, dat is idd best vervelend).

3:05 p.m.  

Een reactie posten

<< Home