woensdag, maart 19, 2008

DANSEN IN DE KOUDE MORGEN

Als ik nog wat versuft het perron op loop met in mijn rechterhand een dampende bak slootwater en in mijn linkerhand een brandende sigaret zie ik haar staan. Ze heeft een oordopjes in en danst uitdagend op de muziek in haar oren.

Kniehoge laklaarzen, zwarte kousen, een zwart jurkje met glittertjes erin tot net over haar billen. Magnifieke billen die heen en weer schudden op de muziek. Met open mond sta ik naar haar te kijken. Ik vergeet een slok van mijn koffie te nemen. Mijn sigaret brandt nutteloos tussen mijn vingers.

Als ze door heeft dat ik naar haar sta te kijken stopt ze met dansen. Ze kijkt me uitdagend aan en komt mijn kant op. Als ze voor me staat hervat ze haar dans. Haar heupen bewegen nu heftiger. Terwijl ze me strak aan blijft kijken komt ze dichter en dichter tegen me aan dansen.

Als haar lichaam zich tegen mij aandrukt haalt ze een van de oordopjes uit haar oor en stopt het in de mijne. Ze slaat haar armen om mijn nek en dwingt me met haar lichaam tot meedansen. Uit het oordopje komt R&B muziek. Ik hou helemaal niet van R&B muziek, maar met haar samen dans ik op alle muziek.

Het lawaai van een aankomende trein kan ons niet storen. Terwijl medeforensen in de trein stappen en deze vertrekt naar hun saaie kantoorbanen dansen zij en ik dicht tegen elkaar aan gedrukt verder. Haar armen om mijn nek. Mijn handen op haar billen. Kruisen drukken tegen elkaar aan. Lippen vinden elkaar. Onze tongen dansen met ons mee. De wereld om ons heen bestaat niet meer.

Wij dansen samen helemaal alleen in deze koude vroege ochtend.

Labels: , ,

6 Comments:

Blogger Polle said...

Het leven begint bij 36 heb ik wel eens gehoord :-).

2:06 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

ik hou de last.fm playlist in de gaten

4:29 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Man, de trein van hoe laat was dat? :)

5:35 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

YEAH, RIGHT!

7:36 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Een eh... goed begin van de dag, zullen we maar zeggen. ;-D

12:02 p.m.  
Blogger jack of hearts said...

Wow, ik wil ook treinforens worden ;-)

10:17 p.m.  

Een reactie posten

<< Home