maandag, juli 02, 2007

DUBBEL

Als in gevoel. Na het afgelopen weekend. Plus vrijdag. Vrijdag had ik een gesprek en uw duimen heeft geholpen. U hoort daar spoedig meer over. Na de late dienst ging ik naar Swaf. Als altijd was het weer eens veels te gezellig. Ik krijg een verzoek. Een verzoek waar ik zeer vereerd door ben. Toch heb ik nog niet definitief ja gezegd. Mocht het verzoek van kracht blijven dan doe ik het echter met alle liefde. Zaterdag had ik ook een gesprek. Ik heb wat afgeluld dit weekend. Zaterdag had ik een fijn gesprek en zei ik iets dat op mijn hart lag. Met zweet in de handen en op de rug kwam het er uit. Alle zorgen voor niets. Er werd niet opgehangen. Zaterdagnacht had ik ook nog een telefoongesprek. Om 4 uur in de ochtend. Koud terug van een feestje. Een heftig gesprek. Oma. Dat perkamenten verschrompelde bibbervrouwtje was op. Met morfine werd ze rustig gehouden. Vannacht om kwart over 5 is ze vredig heen gegaan. Het is beter zo. Dat het maar mooi mag zijn daar oma.

Het was een dubbel weekend. Een weekend van beginnen en een weekend van eindigen. Een weekend als het leven zelf en wat daar bij komt kijken. De mooie kanten en de vervelende kanten. Het was een mooi weekend.

Rust zacht oma.

Labels:

6 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Beste Frommel,

Wat je zegt,een weekend als het leven zelf.
Als het leven je kust en geselt dan voel je wat leven is.
Bedankt en liefs;

Nico

10:44 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Gecondoleerd. Een oma is toch vaak van grote betekenis geweest toen we nog klein waren. Soms denk ik nog wel eens aan me grootouders. Ik bekijk soms de oude familiefoto 's die ik heb ingescand. Het lijkt een eeuwigheid geleden.

8:36 a.m.  
Blogger Polle said...

Een voluit geleefd weekend. Mooi beschreven From.

3:53 p.m.  
Blogger carolien said...

from, gecondoleerd.
ook onlangs een oma verloren op een gek moment. zo'n moment dat deuren open gaan terwijl andere voor je neus dichtvallen.

ik ben nu overigens wel erg nieuwsgierig waaaar ik dan voor heb zitten duimen.

misschien hoor ik het dit weekend wel als ALLE TOMMIES in de kroeg zitten. :)))

11:13 a.m.  
Blogger FROMMEL said...

@karel. meer vergelijkbaar dan je je beseft. misschien. en een andere dagbesteding. wordt vervolgd.

7:03 p.m.  
Blogger Jacobdus said...

wat laat, maar wel gemeend.
Neem er nog maar 1 op Oma.

3:16 p.m.  

Een reactie posten

<< Home