woensdag, januari 05, 2005

DOM BLONDJE


Zo op de foto lijkt het nog wel goed gelukt. Toch vrees ik dat ik een ander potje blondeer heb gekocht dan de vorige keer. Zo op de foto hangt er een lamp vlak boven. Die lamp houdt mijn camera nog een beetje voor een malle pietje. Ipv blond heb ik toch een beetje een vorm van wortel boven op mijn hoofd. En ik ben er eigenlijk wel tevreden mee.

6 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Nix mis met oranje!

Tikky

10:50 p.m.  
Blogger begt said...

das werus wat anders dan een polsbandje!

8:29 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Ben blij dat je het niet rondom Koninginnedag/voetbalgekte hebt gedaan, want dan ziet Oranje er ineens heel Veelbetekend uit..
KatYo

8:35 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Sorry maar op de eoa manier ben ik een beetje geobsedeerd geraakt door datgene wat er achter Frommel staat. Mocht dat de reflectie van een spiegel zijn: heeft Frommel een vogelnestje op zijn achterhoofd?

Tikky

1:44 p.m.  
Blogger FROMMEL said...

tikky. dat is een foto van een kunstwerk van John Kalb. Een maffe geflipte wiskundige die miniatuur schilderijtjes maakt met 2 harige penseeltjes. toen ik een paar jaar terug nog ambachtelijk lijstenmaker was maakten wij de lijsten voor zijn schilderijen. zo schilderde hij ook ooit een pakje javaanse jongens (frommels shag) die je zo van het doek zou willen pakken. frommel heeft een mooie voorstudie aan de wand hangen thuis. dat is niet wat je op de achtergrond ziet dat is een foto reproductie die in kamertje 100 hangt.

9:03 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Hey wat leuk! (gaat meteen zoeken op Google)

Tikky

11:36 a.m.  

Een reactie posten

<< Home