zaterdag, oktober 16, 2004

NATIONAAL ALARM

Lieve lezers en lezeressen. Beware!!! Als u vandaag de straat op gaat. Wilt u dan aan het volgende denken. En ook u als toevallige passant. Denk er om vanaf vandaag. Hou kinderen en huisdieren binnen. Sluit alle ramen en deuren en luister naar radio 1. Bent u AOW'er? Uitkeringsgenieter (want dat doet u toch, genieten van die paar centen)? Niet behorend tot de happy few? Hij is weer losgelaten. Het hele land zit in angst binnen. Te beven achter de geraniums. Hij is weer vrij gelaten. Beware!!! En behave!!! Denk aan uw normen en waarden (hahahahhahaha. Frommel valt van zijn stoel en heeft kramp in zijn maag). Hij is ontslagen. Sorry verkeerde woorden. Het zou u hoop geven. De duivel in eigen persoon is uit het hospitaal (om zijn jaren 50 woorden te gebruiken) losgelaten.

En wilt u nu ook onmiddelijk uit die droom ontwaken. Die droom waarin u denkt dat ook u met een voetschimmeltje een maand lang in het ziekenhuis kan verblijven. Op een prive kamertje. Sorry u wordt na een poly-ingreepje weer naar huis gestuurd.

Frommel wordt zwetend waker. Hij heeft net gedroomd over het geamputeerde lichaam van Jan Peter dat nu in de afvalbak ligt. Hij kijkt teevee en ziet de voorheenvoet van Jan Peter de meest verschrikkelijke voorstellen doen. Frommel wordt zwetend wakker omdat er geen verschil is. Jan Peter heeft nooit bestaan. Het is de voet geweest. The voet has got the power.

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ja ja deze bak met ellende leeft wel op grote voet!!!!
Krijgt verdomme nog een speciale schoen, kunnen we hem niet trappen???
Martin de Grijze

12:21 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Ik hoop dat de arbodienst zacht doch doordringend in zijn nek hijgt. Volgens mij krijgt JP daar accuut een steenpuist van ....
Sis

2:50 p.m.  
Blogger begt said...

Wees gerust, JP zal niet meer dan een voetnood in de geschiedenis blijken! En die d staat er expres...

9:21 a.m.  

Een reactie posten

<< Home