donderdag, juli 22, 2004

YAKISAKANA RECORDS




Absoluut 1 van de leukste labeltjes ter wereld. Opererend vanuit Rouen, Normandie. Wordt gerunt door de zeer sympathieke Ronan. Brengt een paar x per jaar een heerlijk garage of punkrock single uit. Altijd gestoken in een prachtig gezeefdrukt hoesje. Verwacht niet de beste geluidskwaliteit. De meeste singles klinken alsof er stof onder je naald zit. Maar dat is juist 1 van de charmes van Yakisakana Records. Scat Rag Boosters is 1 van de thuisbands. Verder bijvoorbeeld het duitse turbo-garage-punk-combo Superhelicopter. Sinds kort ook mp3tjes op de site. Trek bijvoorbeeld maar eens The Locomotion of Magnetix of het superhelicopter side-project Spamchords naar de ingewanden van uw peecee. Luistert en huivert. Dan heeft u meteen een idee van wat Yakisakana Records allemaal inhoudt. Ik durf te wedden dat u zal schudden op uw stoel.
Ronan heeft echter niet alleen zijn eigen releases in de aanbieding. Welnee. Een hele bups 7inches en elpees van anderen. Snuffel maar eens rond op de site. Paypal of geld opsturen en u heeft in no time een stel fijne, vuige garage platen binnen.

1 Comments:

Blogger begt said...

da's leuk. inderdaad laad ik die dingen tegenwoordig neer: ik zet ze op mijn persoonlijke jeukbox en ga dan saves in de trein luisteren of jij me niet voorliegt..

10:45 a.m.  

Een reactie posten

<< Home