zondag, juli 25, 2004

NOG 1 WEEK

Nog 1 week. Dan gaan we. Dan gaat het grote avontuur beginnen. Nog 1,5 week en dan rijden we een rondje rond dit monument.




Nog 1 week dan zit ik in Utrecht en vertrek ik de andere dag op Betty met vriend Hape en zijn trouwe Puch naar Parijs. Een no-budget vakantie. Beetje rijden, biertje uit de supermarkt, beetje rijden, ravioli of nasi uit blik, beetje rijden en dan slapen onder een viaduct, bij een vriendelijke boer of in een of ander verlaten hok langs de kant van de weg. 3 dagen geven we ons zelf dan moet de camping in Bois de Boulogne bereikt zijn. Dan 1 dag in Parijs langs alle hot spots rijden. Hup fotootje maken en dan in 3 dagen weer terug en dan op tijd de Puchkroeg op zondag 8 augustus weer binnen rijden. Gister bij ouders wat kaarten van Belgie opgehaald + 2 hoe en wat en waarom in het Frans boekjes (belangrijk om te weten: melange deux temps = mengsmering, a quelle distance est le prochain poste d'essence = hoe ver naar het volgende benzine station). De route is uitgezet (we moeten naar het zuiden). Ik kan eigenlijk niet meer wachten.

ps. na terugkomst komt er beeldverslag op het nog aan te maken frommelenhapenaarparijs.blogspot.com. ik hou u daarover op de hoogte.

3 Comments:

Blogger begt said...

N'aie pas peur de terrorisme! D'essence est un moyen unique pour faire exploder une office de tourisme, une ambassade ou un agent de police!!

(wat is fouilleren in het frans??)

10:58 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Leuke foto van de Acropolis
Waar nemen jullie de boot naar Kreta?

8:14 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Jaja neem even een stokbroodje voor me mee
Martin de Grijze

1:34 a.m.  

Een reactie posten

<< Home