dinsdag, juni 29, 2004

INDI-REKT

Nee ik hou niet van Di-rect. In mijn ogen een soort van quasi kijk ons eens heavy zijn bij elkaar gebracht boybandje. Lekker ruige liedjes spelen die niet eens geheel van eigen hand zijn. Af en toe een fijne ballad of ander soortig zwijmelplaatje om maar weer een hitje te scoren en de tienermeisjes slipjes nat te maken. Het is niet mijn kopje thee. Toch mag ik die Spike wel. De gitarist van het gezelschap. Niet omdat hij zo goed gitaar speelt hoor. Ook niet omdat hij van die toffe piek/spikeharen heeft. Nee hoor. Waarom doet Spike het dan wel goed bij mij? Kijk naar onderstaande foto (via begt) en u weet genoeg. Daar ziet u Spike op het afgelopen Parkpop festival. Niet met een gitaar in zijn hand en dat haar zit altijd zo. Dat is het dus niet. Nee. Kijkt en ziet. Spike is de bezitter van een Puch. Spike rules!!!


spike op puch op parkpop 2004

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Di-rect hier zien optreden op Mambo beach...ai ai ai...dat hadden ze niet verwacht.
Ze gingen ervanuit dat wij "het publiek" wel hun grootste hit konden mee zingen...maar ja als je hier woont ken je ze niet..je hoort ze niet..dus kan je ook niet meezingen.
Het volgende gebeurt....intro begint...lead zanger schreeuwt "deze kennen jullie wel..allemaal meezingen" intro eindigt en lead zanger houdt de mic richting publiek voor de uitnodiging...
Silte op het strand...niemand zingt...nou ja dacht ie "dan maar het refrein" ......ging ook zo hahahahah
Die hebben een zware avond gehad.....o ja..er had tijdens hun hele concert NIEMAND gedanst.
Ze geven hun laatste nummer...en verlaten het podium.
1 minuut later staan ze er weer..en de zanger zegt "wij gaan niet weg voordat er meer dan 10 mensen dansen" kijk!! en dat deden ze ook niet...na 25 minuten hadden ze het eindelijk voor elkaar.

Cerito

10:57 p.m.  
Blogger FROMMEL said...

dat bedoel ik dus. 'deze kennen jullie wel allemaal meezingen.' mag ik ff een teiltje. en dat 'voor er 10 mensen dansen' als een band hier in westfriesland begint te zeggen dat de mensen wat meer naar voren moeten komen gaan ze helemaal achter in de zaal staan.

11:27 p.m.  
Blogger begt said...

daar hebben ze thans oplossingen voor. De grote bierhal in Mokum heeft een Westfriese indeling: je kunt gewoon op de bar leunen en evengoed vooraan het podium staan.Daar is gewoon de hele zijkant van de zaal bar...

9:01 a.m.  

Een reactie posten

<< Home