maandag, maart 26, 2007

MARCO VAN BASTEN EN DE ONBEGRIJPELIJKE WISSEL

Ontslaan die man. Niet capabel. Laat dat ondertussen duidelijk zijn. Mijn hemel. Pijn aan de ogen deed het afgelopen zaterdag. Die mening zal iedereen met mij delen. Behalve Marco en zijn spelers zelfs dan. Die wisten na afloop weer eens geen gram zelfkritiek te vinden. Het viel allemaal wel mee. Als ze maar punten pakten tegen de kleintjes. Wat ik miste in alle nabeschouwingen en analyses was commentaar op die merkwaardige wissel. Nadat hij op het wk tegen Portugal al de blunder maakte dat hij na een grove overtreding Boularouz liet staan en die dan ook zijn 2e gele kaart kreeg die wij allen van 3 kilometer afstand zagen aankomen, wisslede hij afgelopen zaterdag de merkwaardigste wissel ooit. Merkwaardiger dan de Bosvelt voor Robben in Portugal wissel.

Het is de 80ste minuut. Het staat nul nul. Je elftal heeft nog geen deuk in een pakje boter geschoten. Er moet ingegrepen worden. Wat doe je dan? Je haalt je middenvelder eruit (terecht). Voor hem in de plaats breng je een linksback in. Degene die linksback stond zet je op de plek van de gewisselde middenvelder. Dit terwijl je nul nul staat. Je geen deuk in een pakje boter hebt geschopt en je Seedorf, maar vooral Kuyt en Koevermans op de bank hebt zitten. Conclusie? Ontslaan. Direkt. Dag Marco.

Of nee laat hem maar zitten. Dan plaatsen we ons niet voor het EK en zullen wij bespaard blijven van oranje gekleurde straten volgend jaar zomer. Dat zou mooi zijn...

Labels:

1 Comments:

Blogger begt said...

het was eigenlijk een anti-reclameblok!! zeker ook op verzoek van de eredivisie cv?

8:20 p.m.  

Een reactie posten

<< Home