dinsdag, maart 07, 2006

HOORN VERLANGD TERUG NAAR J.P.COEN

Zo een kwartiertje voor 12en mogen we toch best concluderen dat de huidige landelijke caolitie + alle Pim adepten een aardig pak slaag hebben gekregen en een pas op de plaats best op zijn plaats zou zijn.

Alleen (even plaatselijk) de VOCHoorn van 3 naar 6 zetels???????? Wat is dat nou weer???????? Dat is de parkeerpartij Hoorn. Dat is de partij die terwijl er op zaterdag markt is evengoed hun automobiel voor de Hema willen kunnen parkeren, terwijl ze op 5 minuten fietsen van de binnenstad wonen en er een goede busverbinding naar en vanuit alle wijken is. Dat is de partij die het tof vindt dat wij nog steeds op de terrassen gek worden van de cruisende auto's die af en aan tussen de in het zonnetje zittende mensen door rijden en daarom de Kerkstraat open willen houden (waardoor tevens stamkroeg maar geen terras kan hebben, mijn plaatselijk belang). Dat zijn een stelletje middenstanders. Dat zijn stiekem VVD'ers wat het zetel verlies van die partij dan weer meteen teniet doet. 4 jaar gelden deelden ze fietsen uit die VOC'ers. Waar zullen ze nu mee hebben lopen paaien. Trouwens. Alsof die moordenaarsbende van de VOC (die uit de gouden eeuw dan) iets is om trots op te zijn. Tsja voor Hoorn wel. Er staat ook centraal in de binnenstad een standbeeld van de grootste massamoordenaar die ons land ooit gekend heeft (voor mensen van elders dan uit Hoorn dat is dhr J.P.Coen). Noem je dan de Jongens Van Bontekoe ofzo. Of het Kleine Cafe Aan De Haven.

3 Comments:

Blogger begt said...

geachte heer Frommel,

wat wij nodig hebben is lef! De ondernemers van Hoorn laten zien dat wij onze museumstad uitstekend kunnen consolideren. Dat moderne gedoe van terrassen, dat moet maar over zijn. Een paar winkeltjes, de groenteman terug in de straat en dan liefst met UW auto voor de deur.
Wij gaan voort met de strijd tegen de voortwoekerende parkeermeter, onze dure winkels gaan echt beter draaien als het allemaal drive-in winkels worden!

8:41 a.m.  
Blogger carolien said...

argh.
ik wil verdorie nu wel eens een terras bij swaf. (hoewel er absoluut geen kans op zon is aldaar).
en jpcoen. pff. loser.

uhm en verder. overal is het hebben van een auto duur. dus verkoop m dan gewoon. hoorn is geweldig leuk te doen op de fiets.

12:33 p.m.  
Blogger FROMMEL said...

@karel.dikke bmw sportwagen?

12:09 a.m.  

Een reactie posten

<< Home