dinsdag, juni 01, 2004

LANG WEEKEND KORT SLAPEN

Mischien heeft u er ook wel last van. Bij een gewoon weekend heeft Frommel altijd al zo'n moeite om zondags de slaap te vatten. Maandags zit hij dan ook meestal wat suffig achter zijn bureau. Duurt het weekend echter ook maar 1 dag langer dan is het nog erger. Een weekend van iets langer doet Frommel meteen in zijn vakantie of zijn toen hij nog werkloos was ritme vervallen. Dan gaat hij om een uurtje of 04:00 of 05:00 naar bed en slaapt wat uit. De nacht voor het weer te werk moeten kan hij de slaap dan helemaal niet vatten. Gisternacht dus weer. De wekker zei 03:15, de suffe fillum op teevee was allang afgelopen en nog lag Frommel wakker. Die wekker ging wel om 06:15 weer af. Het was een suf zooitje achter het bureau vandaag en een rot dag trouwens. Gelukkig is het morgen weer morgen.

5 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Onze kat heeft omstreeks 5:00 s morgens honger en maakt een heleboel stampij totdat er iemand hem eten geeft....als je denk...geeft hem VOORDAT je gaat slapen meer eten!! dat heeft ie dan al op.
Sinds 3 maanden is er ook een hond bij ons thuis verschenen...die begint te blaffen als ie naar buiten wil om naar zijn WC te gaan....en dat kan varieeren van 1X tot 3X per nacht....ik zit ALTIJD brak achter mijn buro

8:10 p.m.  
Blogger FROMMEL said...

1 v/d 2 katten van mij landde gisternacht bij het muggenjagen in mijn gezicht. en ik sliep dus net. wat zijn het toch leuke beesten, niet?

10:02 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Gisteravond de kat in de computerkamer gezet...een paar wijntjes drinken...heerlijk slapen...

2:23 p.m.  
Blogger begt said...

nou gaan jullie de huisdieren de schuld geven terwijl het meestal gewoon om cold turkey gaat!!

8:49 a.m.  
Blogger FROMMEL said...

shit hij heeft ons door.

7:39 p.m.  

Een reactie posten

<< Home