dinsdag, maart 06, 2007

BESTE PLASTICVERPAKKING FABRIKANTEN

Waarom maken jullie de plastic verpakking om bijvoorbeeld een pak ontbijtkoek van van dat inferrieure plastic? Van dat plastic dat direct helemaal kapot scheurt als je je pak ontbijtkoek open maakt. Dat je het daarna of in een trommel of in een boterhamzakje moet bewaren. Een boterhamzakje. Terwijl het al in plastic verpakt zat.

Waarom voldoen de "hier openen" hoekjes van een plakjes kaas dan wel stuk kaas verpakking als mede de "hier openen" hoekjes van een pakje vleeswaren dat je in de supermarkt koopt niet aan hun functie? Waarom zitten de 2 delen plastic in die hoek niet los van elkaar, zoals de bedoeling is, maar gewoon aan elkaar geplakt zodat je de verpakking alsnog niet open krijgt? En waarom, als de 2 delen wel los van elkaar zitten en je trekt de verpakking op die plek open, scheurt de hele verpakking altijd aan stukken en niet netjes langs de randjes, maar dwars door het midden.

Uitzondering op dat laatste is de plakjeskaas verpakking van Uniekaas. Maar die komt dan ook uit West Friesland ;-)

Labels:

2 Comments:

Anonymous pascal said...

Dat was mij ook al opgevallen. Idem met het brood. Dat plastic scheurt ook meteen uit en moet er een andere plastic zak weer omheen.

Is het niet gelukt met het verwijderen van die navbar? Ik heb je een mailtje gestuurd met de code.

4:02 p.m.  
Blogger fROMMEL said...

nog niet probeerd. pc had kuren.

6:59 p.m.  

Een reactie posten

<< Home