dinsdag, maart 21, 2006

GEERT WILDERS STELT VOOR OM ARTIKEL 1 VAN DE GRONDWET AF TE SCHAFFEN

Hij wil dit vervangen door een ander artikel waarin de joods-christelijke en humanistische traditie en cultuur van Nederland als dominante cultuur wordt vastgelegd. Hij schrijft dat in het politieke progamma "Klare Wijn" van zijn Partij voor de Vrijheid. Geert bedoelt hier natuurlijk dat hij dit wil vervangen door een artikel dat zegt dat iedereen gelijk is, maar die kutmarrokanen en stinknegers (nee dat zijn niet mijn woorden en ook die van Geert niet) toch wat minder gelijk dan de rest. Soort van Animal Farm dus. All animals are equal, but some animals are more equal then others. Ik denk dat Geert een beetje teveel van die "Klare Wijn" heeft gesnoept, dronkemans gebrabbel uitslaat en nodig een detox nodig heeft.

Frommel stelt voor om Geert Wilders af te schaffen.

4 Comments:

Blogger begt said...

en dit was pas artikel 1 over Geert Wilders....

9:54 a.m.  
Anonymous Pascal said...

Las ik nou: 'Geert Wilders af te schieten?' Oh nee, toch niet...

10:05 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

NOOD BREEKT WET... Eindelijk iemand die niet z'n kop in het zand steek, zoals vele van die linkse homo's wel doen!!! Geert Wilder is iemad die realitei voor opstelt en daar niet z'n mond voor dicht houd! Ongeacht de consequenties van door verslaggever eerder genoemde worden "kutmarrokanen en stinknegers"! laten we onze NLse nationaliteit behouden!

12:57 a.m.  
Blogger FROMMEL said...

eerst leren spellen (je kan de naam van je politieke held niet eens juist opschrijven) of niet meer dronken reageren anoniem.

1:02 a.m.  

Een reactie posten

<< Home