woensdag, oktober 19, 2005

ZIJN ZE ALLEMAAL BANG VOOR HEM OFZO OF HOE ONZE JOHAN DER KEIZER WORDT

Dit is nou al de zoveelste keer. Eerst een beetje wat roepen dat tegen het beleid van de regering ingaat en dan een tijdje later het als een laffe hond weer intrekken en je excuses aanbieden bij. Nu heeft minister Pechthold eerst in het lijfblad van de SGPjugend lopen roepen dat we aan het blindpaniekvoetballen zijn wat betreft de terreurdreiging. Iets waar ik de man absoluut geen ongelijk in kan geven. We zijn ons hier helemaal hysterisch bang aan het maken met z'n allen en komen zometeen alleen nog maar onder zware bewapening de deur uit waar op iedere hoek van de straat een camera hangt en een pik in uniformn je om je papieren vraagt. Maar dan natuurlijk alleen als je er buitenlander of anders uit ziet. Maar goed eerst loopt hij dus te roepen dat we toch wel een wat aan het doemdenken zijn met al dat gewaarschuw van JP gaat hij nu weer een beetje roepen dat hij die uitspraken betreurd en heeft hij zijn excuses bij JP aangeboden. Wat voert die JP voor een schrikbewind van uit dat torentje waar wij klootjesvolk geen benul van hebben dat al die gasten telkens weer met hun staart tussen de benen afdruipen?
Overigens zijn we met de volgende verkiezingen toch van JP af, want Johan C. wordt onze nieuwe president. Ik denk dat hij zich tot keizer gaat laten kronen (zet hij meteen die malle duitser FB te kakken). JC (de innitialen zeggen genoeg) brabbelt weer eens iets dat niet te volgen is. Na uren lang onderzoek en ontcijferen bleek dat het ging over de absurditeit van de schenkingsbelasting die op zijn sportveldjes geheven wordt en zie; een paar dagen later wordt die belasting afgeschaft. JC op weg naar het witet huis zou ik zo zeggen.

1 Comments:

Blogger begt said...

hebbik me ook over verbaasd, from.
teken dat EN de kamerleden zelf hun werk niet doen EN dat we nog lang niet van populisme af zijn.
Omdat ie vorige week naast Verdonk zat, zullen binnenkort Kalou/Koné/Amoah/nogmeerandere voetbaleers wel genaturaliseerd worden. Of moet JC daar eerst een column voor schrijven..?

9:02 a.m.  

Een reactie posten

<< Home