dinsdag, oktober 18, 2005

Nee ik mis hem nog niet mijn overleden teevee. Daar heb ik het te druk voor met andere dingen op dit moment. Ik ga hem wel missen. Dat weet ik nu al. Andere tijden, keuringsdienst van waarde, per seconde wijzer, myth busters, tractorpulling, star trek (alhoewel toen zei de teevee ploep). Er komt een moment dat ik het ga missen vrees ik. En poen voor een nieuwe treurbuis is er niet. Heeft 1 van u er toevalig nog eentje die staat te verstoffen in een hoekje?

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Geen tv... lijkt me lastig soms. Helaas heb ik er geen een over. Ik heb er ooit eentje uitgeleend maar nooit meer terug gekregen.

8:22 p.m.  
Blogger begt said...

hepper wel een maar dies met handmatige bediening en niet meer dienstdoende knoppies en dat lijkt me voor een bankzapper als jij niet meer dezes tijds!
dat wordt besparen op de tweetakt..

8:40 a.m.  
Blogger carolien said...

frommel. gisteren een stukje over oude brommers op twee (twee vandaag volgens mij). ik stond met mijn gsm het berichtje aan je te typen en toen bedacht ik me dat je geen tv hebt. ARGH!
ik zag wel het een en ander op het beeldscherm wat nog wel eens een paar puchs konden zijn geweest. maar ik ben een ENORME leek... en niet alles wat op Betty lijkt is een Puch.

sorry PUCH met hoofdletters.

9:44 a.m.  

Een reactie posten

<< Home