zondag, oktober 16, 2005

BETTY BRENGT BEZOEK AAN GEBOORTEHUIS


Nou ja geboortehuis? Dat was natuurlijk de Puchfabriek. Meer het huis waar ze door haar eerste berijd(st)er werd meegenomen in ruil voor een paar honderd piek. Ergens in 1972. U heeft gelijk. Een natuurstenenschouwen en sfeerverwarmingwinkel die Puchs verkocht? Is dat niet een beetje raar? Nee dat is niet raar. Toen was er daar op de 2e Hugo de Grootstraat nummero 64 nog een fietsen en brommerswinkel gevestigd. Hans vd Broek genaamd. Hoe ik dat weet? Dat verteld de sticker op Betty's kontje mij.

4 Comments:

Blogger carolien said...

de spam die jij krijgt is nog origineler dan die van mij...

sorry dat ik gisteren niet even kwam babbelen maar jullie zagen er zo gezellig uit met zn tweetjes :)

en hip hop in swaf? hip hop uit grootebroek?
GROOTEBROEK REPRESENT... urghahum.

dit is natuurlijk een trauma en voor ik daaroverheen kom en weer naar swaf ga...

10:06 a.m.  
Blogger Maurice said...

Het klopt Frommel, daar zat vroeger een rijwielhandel. Maar jij houdt blijkbaar van Betty en gluurt graag naar haar kontje. Een likje verf zou geen kwaad kunnen ;)

1:37 p.m.  
Blogger FROMMEL said...

@karel. en ik vonnut niet eens onaardig.
@kikkie. likje verf? ben je helemaal betoeterd?

12:59 p.m.  
Blogger carolien said...

ja. frommel. het was ook niet eens onaardig. maar het was wel heel erg gek. jaaaaren geen bandjes zondag voor mij en nu opeens stap ik de kroeg met de doorgaans punkerige klanken binnen en staan er twee jongens. en dan weer twee andere jongens. die dan zeggen "je bent niet zoals je lijkt te zijn, je moet zijn. wie je bent. bla bla" of iets van "speoel die negatieve shit als een grote drol door de weeceee!" (yo)

de laatste band (in swaf)was voor mij volgens mij columbian neckties. met die zanger die zn shirt aan had moeten houden.... ;)

4:16 p.m.  

Een reactie posten

<< Home