zaterdag, juni 04, 2005

DEBIELEN TEEVEE

Nederland speelt vanavond een wedstrijd tegen Roemenie. Dit in het kader van de kwalificatie voor het WK2006 in (en lees dit heel goed!!!) Duitsland. Dit alles wordt uitgezonden door SBS6 (eerder bekend onder de zendernaam SBSsex). Daar hoort dus een bel/sms spelletje bij. Er moeten per slot van rekening centjes verdiend worden. Daar komt ie hoor:

In welk land wordt het WK voetbal in 2006 gehouden?
A-Zuid Afrika
B-Brazilie
C-Duitsland.

Ik zelf gok D-Tadjikistan. Volgend seizoen het eredivisie voetbal bij John de Mol. Maak u borst maar vast nat. Welke club speelt er in het PSV stadion? Hoe luidt de achternaam van Klaas Jan Huntelaar? Uit welke stad komt FC Utrecht? Wat voor een vorm heeft een voetbal? Het juiste antwoord geven wij na de reklame. Overigens treft deze infantilisering van de kijker bij de commercielen niet alleen koning voetbal hoor. Ook tijdens films wordt je vergast met de meest achterlijk debiele geld-uit-je-broekzak-klop vragen als: Wat is de voornaam van geheim agent 007 J.Bond of kwam E.T uit Appingedam, Dallas of outer space. Ik ga de kabel afsluiten, een ouderwetse antenne op het dak zetten en op zaterdagmiddag tussen het sneeuwende beeld door naar een piratenfilm kijken op een duitse zender. Sommige dingen waren vroeger wel beter.

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Aha, last van nostalgie?

8:50 p.m.  
Blogger FROMMEL said...

nee last van voor debiel versleten worden door zenders als sbssex en netwijf.

9:45 p.m.  
Blogger Maurice said...

Ja, maar ze kunnen ook moeilijke vragen stellen Frommel.

Hoe heet de brommert van Frommel.

A)Betsy
B)Betty
C)Bianca.

En dat is cashen, want dat weet niemand, behalve ik (en jouw lezertjes).

2:30 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Ja leuk met 1 zender die op woensdag ook 's middags om 17.00 al wat uitzendt. En dan vanaf 16.00 al naar het testbeeld kijken

9:00 p.m.  

Een reactie posten

<< Home