woensdag, januari 26, 2005

ENGELAND PART 4 SUICIDEFLAT


Zo lijkt het nog wel wat. Het uitzicht uit het raam. Kijk er eens wat een lichtshow je gratis kado krijgt in een Noord-Engelse stad genaamd Leeds. 2,5 uur lang was dit ons uitzicht en snachts nog een uurtje of 2. Niet onaangenaam om zo nu en dan eens een blik uit het raam te werken. Dan ziet u op de foto nog niet eens de constante stroom van autolampen die zich door dit tafereel heen bewoog. Tot je de andere ochtend wakker wordt. Je wrijft je de slaap uit de ogen. Je gaapt eens flink en besluit eens naar buiten te kijken. Direkt wordt je met je neus op de feiten gedrukt. Je was het even vergeten, maar je bevindt je toch echt in een zelfmoordflat. In een troosteloze zelfmoordwijk. En wilt u dan van mij aannemen dat het in Londen nog erger was. Daar stormde het in de douche zo verrot en op instorten was dat pand. Minder erg dan Londen, maar zou u in onderstaande tot naar beneden springen uitnodigende flat willen wonen? Onmogelijk trouwens dat naar beneden springen. Uit ervaring wijs geworden, gok ik, konden de ramen niet verder dan een miezerig kiertje open.

4 Comments:

Blogger karin r. said...

Weet je, even over heel iets anders, als ik op je log kom komt er een zeer irritant pop-upje mee over een lotery of zoiets! :-/

7:25 p.m.  
Blogger FROMMEL said...

ja sorry. ik geloof dat dat door dat nutteloos ronddraaiende dingetje komt. gewoon popup killer aanzetten.

7:30 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Paul: Why kill time when you can kill yourself. Ergens ooit gelezen en hoe waar. Weer blij om in ons kikkerlandje te zijn?

8:44 p.m.  
Blogger FROMMEL said...

ja en nee. altijd fijn om weer thuis te komen maar mijn hoofd is nog op vakantie.

11:30 p.m.  

Een reactie posten

<< Home