woensdag, september 15, 2004

PROFESSOR ZUURBEKJE

Elke ochtend wil ik het tegen hem zeggen. Nee, beter gezegd, elke ochtend wil ik het recht in zijn smoel roepen. 'Trek eens niet zo'n chagrijnig rotsmoelwerk. Doe weg die zuinige kop van je. Lach godverdomme. Lach eens een keer!!!' Elke ochtend in de bus naar het station wordt mijn humeur, dat zo vroeg in de ochtend toch al niet best is (wanneer wel Frommel, zo dan was ik u tenminste voor), danig op de proef gesteld door professor zuurbekje. Ik heb in mijn hele 32 jarige leven nog nooit iemand gezien met zo'n zuinige chagrijnige rotkop. De mondhoeken naar beneden. De bovenlip die over de onderlip heen hangt. De schouders die zo ver naar voren hangen dat ze bijna zijn knieen raken en een blik van moet dat nou allemaal. Ja meneer. Life sucks and then you die. We weten het allemaal. Maar lach nou verdomme eens een keer. Weet u wel dat u het humeur van alle andere buspassagiers ernstige schade toe brengt. Morgen wil ik u zien lachen. Breeduit. Van oor tot oor met een banaan ertussen. LACH!!! Anders gooi ik u hoogstpersoonlijk de bus uit.

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

lijkt mij dat de goede man iets met "belastingenformulieren op alfabet leggen" te maken heeft....of zou ie stiekem toch in de Amsterdamse sexindustrie werken..

Cerito

4:05 p.m.  
Blogger FROMMEL said...

wie weet is hij wel de befkoning van porno nederland. ik ga het hem vragen. 'lach eens man! en tussenhaakjes, bent u de befkoning?' woeha!

4:11 p.m.  
Blogger begt said...

zet m eens naast die overdreven vrolijke Christen-donkere medemens waar je eerder over schreef. Wie weet heeft dat een reciproke werking (jaja, frommel, zoek dat marus op..)

9:01 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Ja Frommel,
Het leven zit niet met iedereen mee. Zeker niet als je elke dag in een bus naar schiphol vervoerd wordt, en je realiseerd dat je dat nog tot minstens je 65-e moet blijven doen.
Ik voel mee met het zuurbekje

Groetjes John

1:21 p.m.  

Een reactie posten

<< Home