woensdag, december 27, 2006

KERST 2007

Zoals elk jaar belde moeders Frommel een paar dagen voor de kerst op. Dat ik natuurlijk welkom was maandag. Dat ik altijd langs mocht komen maandag. Ook onaangekondigd. Zoals elk jaar bedankte Frommel moeders Frommel en zei dat hij toch maar weer ging doen wat hij elk jaar met de kerst doet. Met andere kerstnietliefhebbers aan de toog in de stamkneip. Opvallend was dat het dit jaar wel een hele grote club was. Rete gezelli dus. En de alcohol vloeide dan ook met rivieren tegelijkertijd. 2e kerst werd dan ook zoals eigenlijk elk jaar nakaterend op de bank door gebracht. Met als enige verschil dat er opeens een soort van thuisbioscoop in huize Frommel staat. De explosies en langsscheurende auto´s vlogen door het huis. Sorry benedenbuurvrouw, ach volgens mij was je niet eens thuis...

En? U wel mooi opgezeten?

3 Comments:

Anonymous pascal said...

Jawel... een beetje. Maar met een dosis bier en valium, lukte dat best.

7:37 p.m.  
Blogger carolien said...

ik was 1e kerst thuis en at mislukt eten met frank terwijl we keken naar amélie, arie en silvester en lord of the rings oh en the grinch.

2de kerst bezocht ik de oud-stam-kneip waar niet veel mensen waren. derde kerst bezocht ik jaap en von waarmee ik vervolgens weer de oud stam kneip bezocht.

al met al best geslaagd allemaal.

2:01 p.m.  
Blogger Maurice said...

Nog de beste wensen Frommel.
En de feestdagen vielen mee ;-)

1:10 p.m.  

Een reactie posten

<< Home