dinsdag, januari 31, 2006

NEE WIJ DEDEN DUS NIET MEE AAN DE RIT

Een stuk of 200 puchies op een boulevard van Scheveningen. Dat houdt nog niet in dat al die stuk of 200 puchies ook aan de rondrit mee zullen doen. Er zijn er altijd wel een paar die daar geen zin in hebben. Als die dan besluiten om rechtstreeks naar het eindpunt (lees het cafe) te rijden dan is het niet nodig om als een stel makke schapen achter dat groepje aan te rijden. Dat gebeurde zondag dus wel toen wij (puchclub Zwaag, Amsterdam, Amstelveen, Delft, Zwolle en Friesland) besloten om direkt koers naar de kroeg te zetten. Bij het eerste de beste stoplicht bleek echter zo'n beetje de hele boulevard achter ons aan te rijden. Verwarring al om. De kruispuntenafzetmotor in paniek. En niemand die door had dat wij toch echt niet de uitgezette route reden en ons zelfs trouw over het trottoir volgden. Toen wij na een kort ritje bij het eindpuntcafe aankwamen reden er nog steeds een stuk of 50 puchies achter ons aan. Het was wel een beetje een kort en vreemde rit vond men. De rest van de boulevard had toch doorgekregen dat wij niet de rit waren en volgde vanuit een totaal andere richting dat wij gekomen waren een half uurtje later dan toch ook op het eindpunt.

Dan hier nog een dikke middelvinger naar die dombo van een reporter van TV West. Je vraag was echt de domste die je kon stellen. De reactie daarop was niet anders dan terecht.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

http://www.zoomin.tv/asx/dsp_asxplaylist.cfm?id=202462&pid=telegraaf&quality=3 koud he???
Groet Martin de Grijze (ps bedankt voor de rondrit door Den Haag, hi)

12:34 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Zag nog wel onze grote, harige vriend door het beeld rijden bij een reportage van De Wereld Draait Door... Hij krijgt het ook altijd voor elkaar om zijn aanwezigheid bevestigd te krijgen door ofwel een foto in de krant ofwel een stukkie op tv.

8:11 p.m.  

Een reactie posten

<< Home