woensdag, mei 11, 2005

R.I.P. MARTIEN PERVERT


Vorig jaar zette hij achter zijn potten en ketels de kantine van camping Zeeburg helemaal op zijn kop tijdens de laatste Nozemmeeting. Stoelen gingen omver, mensen zakten door tafels, biervaten stroomden leeg. Zojuist lees ik op teletekst dat afgelopen zondag de drummer van Beyond Lickin' is overleden. Hij ging naar bed met hoofdpijn en werd getroffen door een hersenbloeding. Martien werd slechts 45. Frommels medeleven gaat uit naar zijn gezin, familie, vrienden en mede Lickers. Het is stil in Pernis.

7 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ik ken de goede man niet.Na het lezen van dit stukje kreeg ik het koud.Gadver een hersenbloeding. Gelukkig kan ik dit nog navertellen Maar voor de familie, vrienden en bekende is dit zwaarkl.te Het is zo drastische ingreep op het leven..Niet eens afscheid kunnen nemen van je familie.Brr.Ik krijg het er nog steeds koud van. Sillykon hij niet geopereerd worden??

2:04 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

wow/ bizar. ik heb net nog een single-tje van ze zitten luisteren.

enorm medeleven voor fam. en vrienden en bandgenoten. en pernis.

pfff. enorm bizar.
x carolien

9:09 p.m.  
Blogger Maurice said...

Bij André deed ik het niet, maar dit verhaal greep me aan. RIP.

9:15 p.m.  
Blogger begt said...

schrik ik van. heb ze toch wel leuke dingen zien doen in ons swafje.
Respect the Pervert!

8:49 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

RIP Martien Vermeer, bedankt voor de muziek
zie http://gallery11294.fotopic.net/c29271.html

9:36 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Hij speelde indertijd alsof zijn leven ervanafhing. Moge zijn hoofdpijn nu over zijn, en dat hij met een groeiend aantal Ramones en Sid kan jammen daarboven/beneden...

4:41 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Namens z'n familie en de andere Lickers wil ik hier de Amsterdamse Puchnozems bedanken voor hun medeleven.Martien was een winterharde motorrijder/een diesel van een drummer en een fijne gozer om een biertje mee te drinken,we gaan hem zo missen.
Arno Licker.

10:05 p.m.  

Een reactie posten

<< Home