donderdag, mei 18, 2006

ARSENE WANKER IS A WENGER


Een btje Dennis Bergkamp (zelfs na de 2-1) geen speeltijd gunnen in de champions league finale. Het is je reinste godslastering.

Een kennis van mij stond ooit na een wedstrijd van Arsenal, waar hij op de tribune had gezeten en een weergaloze Bergkamp zag, in een pub. De gesprekken gingen over de wedstrijd. Over Viera. Over Wanker. Over Adams. Over nooit meer boring Arsenal. Toen op de teevees die in de pub hingen Arsene Wanker verscheen om wat te brabbelen hield iedereen zijn mond en luisterde ademloos naar the professor. Toen hij klaar was begon iedereen weer te praten over de wedstrijd. Over Viera. Over Wanker. Over Adams. Over nooit meer boring Arsenal. Waarom praten julie niet over Dennis Bergkamp, vroeg hij aan een supporter. Ssssssst. You don't talk about GOD, was het antwoord.
Dennis Bergkamp. Niet alleen door zijn genialiteit, maar vooral ook door zijn (hoewel ajax opgevoed) wars van arrogantie en grootspraak een groot voetballer. Een voetballer tevens met 1 van de mooiste bijnamen allertijden. Dennis Bergkamp. The Non Flying Dutchman. Ik heb van je genoten. Helaas vanavond niet. Dennis. God. Niet vliegende hollander. Pak de bus naar Volendam en ga leker een bakkie halen bij Wim Jonk.

1 Comments:

Blogger begt said...

hij mag nog niet naar volendam. hij moet nog 1 wedstrijd spelen! tegen (HAHAHA, redelijk grote vinger tegen frommel) Ajax nota bene!

9:10 a.m.  

Een reactie posten

<< Home