vrijdag, november 25, 2005

MOET JIJ NIET IN MANIFESTO ZITTEN FROMMEL?

Dat was wel de bedoeling ja. Dat ik daar was. Op het AFA benefiet. Naar een paar goeie bandjes kijken. Het gaat niet door. Een stelletje knuppels van de Nationale Alliantie hadden namelijk een tegendemonstratie aangekondigd. Een geweldloze nog wel. Met wat onzin argumenten als dat wij Pim vermoord hebben en dat we fascisten uit de linkse kerk zijn en dat we mevrouw Verdonk een kutwijf vinden en dat dat niet aardig is en dat we ons mooie Nederland kapot willen maken ofzo. Hadden ze in een mooi opgesteld briefje aan de burrie gestuurd. Gelukkig wonen wij in een angstige, laffe poep in de broek gemeente. Het is namelijk op last van de politie afgelast vanavond. De heren van de gendarmerie zeggen de veiligheid namelijk niet te kunnen garanderen. Hoeveel NA'ers verwachten ze dan dat er op zo'n avondje in Hoorn afkomen? 1500? En alsof wij zouden gaan slaan. Wat een onzin. Het blijkt dat ook in Hoorn de regering Balkiebeh het voor elkaar heeft gekregen om de anhgst te laten regeren.

Ga ik zo maar naar de kroeg denk ik...

Belangstelling in hoe trost ze bij de NA zijn? Of ff lachen?
***klik***
***klik***

2 Comments:

Blogger begt said...

niet de politie, from, maar de zaal heeft het gecancelled. om minstens zo twijfelachtige reden, maar in ieder geval geruststellend dat onze overheid hier niet de kwade genius is..

8:40 a.m.  
Blogger FROMMEL said...

dat was dus niet helemaal duidelijk in de berichtgeving. net zoals ik persoonlijk het erg jammer vind dat er niet even is rondgebeld dat skinny co in swaf zou optreden die avond ter vervanging ende vermaak.

8:46 p.m.  

Een reactie posten

<< Home