dinsdag, november 01, 2005

HOE GROTER DE NIEUWE TEEVEE...

...hoe kleiner de afstandsbediening en hoe dunner de gebruiksaanwijzing. Vroeger had je teevee nog een afstandsbediening met 350 knopjes, de grote van een melkpak en een gewicht van een kilootjes of 3. Om over de gebruiksaanwijzing maar te zwijgen. Nee dat doe ik niet. Een hele editie van de Winkler Prins kreeg je erbij. En geen touw aan vast te knopen aan wat er in stond. Was het niet in fout uit het japans vertaalde krompraat dan was het evengoed geen leidraad naar je nieuwe teevee instellen binnen de 3 dagen. Kijk nu toch wat een ukkepukkerig afstandbedieninkje. Het is maar goed dat ik geen kolenschoppenworstenvingertjes heb. En die gebruiksaanwijzing. Nog geen 20 pagina's en nog in begrijpelijke gewone mensen die van deze planeet komen taal opgesteld ook!!! Op nog wat fijntunen na was dat nieuwe beeldbuisapparaat in 15 minuten ingesteld.
En dat grote dat zit dan in het gekozen hebben voor een breedbeeldbuisje. Jezus wat een bak. En wat een doos hadden ze eromheen gedaan. Ik neem hem morgen mee naar Amsterdam Centraal. Daar kunnen minstens 3 zwervers warmpjes en knus de winter in door komen.

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Geef je ze de tv erbij? Dan hebben ze ook nog wat te doen tijdens het warmpjes erbij zitten...

11:38 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Gij zijt een goed mens.

5:41 a.m.  
Blogger FROMMEL said...

@pau. jezus jij moet wel heel erg vroeg op.

6:52 a.m.  
Blogger begt said...

heb je een nieuwe breedbeeld tv, blijkt het instellen mee te vallen, zet je m tevreden op "aan" en wat blijkt?
Lingo, Commissaris Rex, Big Brother, Idols, Samen Onderweg naar Goede tijden en het onvolprezen kwik-kwek-kwak gepresenteer bij Gat van Nederland en RTL journaal!

Een aanwinst!!

8:55 a.m.  

Een reactie posten

<< Home