woensdag, augustus 31, 2005

HEBBEN ZE HET TEGEN MIJ OF ERKENT DE ROOMS KATHOLIEKE KERK DE SNOEPVERSLAVING VAN GOD


Mochetn ze het tegen mij hebben. DAT IS DAN TEGEN DOVEMANS OREN!!!

dinsdag, augustus 30, 2005

PREVENTIEF VERDACHT?

Oh oh oh wat voel ik mij veilig in Nederland sinds gisteren. Vooral op Schiphol ben ik mijn leven zeker en maak ik mij nergens meer zorgen om. Gisteren was ik nog te kwaad om er iets over te schrijven. Vandaag ben ik er nog steeds kwaad over. Wat overkwam mij dan?
Ik stapte gisterochtend nog redelijk slaapdronken uit de trein op Schiphol Plaza. Met een stuk of 250 mede-forensen. Bij de roltrap stonden aan beide kanten 2 mannetjes van de marechaussee opgesteld. Iedereen mocht hen gewoon passeren. Totdat ik op mijn kissies en met mijn vale vagepunkbandshirtje voorbij liep. Spreekt u nederlands meneer? Werd mij gevraagd. Ja waarom? Was mijn antwoord. Ze wilden mij preventief fouileren. Moet dat? Ja dat moet meneer. Het is ook voor uw veiligheid dat wij preventief fouileren. Ik wilde weigeren, maar er werd mij al snel duidelijk gemaakt dat ik dan mee kon komen. Daar stond ik dus met mijn armen omhoog. Ik keek om mij heen en zag dat die kantoorpikken in pak en stropdas gewoon door mochten lopen, maar dat die ene meneer die er toch best wel een beetje buitenlands uitzag ook tegengehouden werd. Mijn opmerking daarover werd niet gewaardeerd. Het was overigens een fouilering van lik me pik. Mijn kontzakken werden niet eens bevoeld. Toen ze klaar waren werd ik bedankt voor mijn medewerking, waarop ik hen toebeet dat het onder protest gebeurd was. Nogal boos duwde marechaussee no.3 mij daarop een brief in handen waarin stond hoe ik bezwaar kan aantekenen.
The people of the netherlands want a safer country. Openede de brief. Pleur op. Hebben we een onveilig land dan? Ik voel me helemaal niet onveilig in nederland. Ik voel me eerder bedreigd door alle ophitsende praat over dat we ons onveilig moeten voelen. Ik voel me ook helemaal niet veiliger door dit soort kutacties, want ik voel me dus sowieso niet onveilig. Ik doe niet mee aan die angst. Ik kijk wel uit. Ik voel me ook zeker niet veiliger als er weer een hele stoet marechausse mannetjes met volle bewapening, dat is dus met een joekel van een mitrailleur in hun klauwen in de hal van schiphol staan en dat gebeurd steeds vaker. Ik voel me er alleen maar onveiliger door. Juist door hun aanwezigheid. Ik word altijd in redelijke mate agressief van die bewapende mannetjes in de hal. Rot op. Het is hier geen legerstaat. Rot op. Ik had moeten weigeren.

maandag, augustus 29, 2005

SOMS ZIT JE IN DE TRIEN KIJK JE UIT HET RAAM EN DENK JE GODVERDOMME WAT EEN MOOIE LUCHT GISTER WAS ZO'N SOMS


FROMMEL ONTDEKT IETS DAT TE MAKEN HEEFT MET ZIJN NOGAL FANATIEKE PUCHRIJDER ZIJN

Als je Puch rijdt zoals ik doe dan rijdt je namelijk geen fiets meer. Ik heb niet eens meer een fiets. Alhoewel, dat is een beetje gelogen. Ik heb wel een fiets maar die is al 3 jaar heel erg kapot. Die heb ik nooit gemaakt. Waarom zou ik ook. Ik heb toch Betty. Maar zaterdag ging ik naar een feestje en leek het mij toch verstandiger om de fiets te nemen. Een leenfiets dus. Ik fietste 4 kilometer heen. Ik fietste 4 kilometer terug en toen nog 4 kilometer naar huis. En de andere ochtend weer 4 kilometer om het geleende brik terug te brengen. Nu vond ik het al raar zitten. Zo hoog boven de grond en zo'n stuur waar je op leunt ipv aan hangt zoals bij Betty. Het minste van fietsen bleek wel te zijn dat je de trappers moet rond bewegen om vooruit te komen. Die hoef ik bij Betty slechts een zetje te geven om het blok te starten. En dat rondtrappen van die trappers daar zit het hem in. Daar blijk je hele andere spieren voor te gebruiken als bij het lopen of voetballen of brommerrijden. Ik heb me daar toch een spierpijn. Mijn hemel wat doen mijn benen pijn. Volgende x gewoon weer brommeren...

zondag, augustus 28, 2005

EEN GOLF VAN GEJUICH GING DOOR DE STRATEN

Frommel was in feyenoordland en had een donkerbruin vermoeden dat de hoofdstedelijke ajax had verloren. Ken mij dat neukende ajax-feyenoord schelen nadat heerenveen in de 92ste minuut verloor afgelopen vrijdag.

zaterdag, augustus 27, 2005

EN ZE ZAG ER ZO LEUK UIT DAT MEISJE OP DE FIETS


Dat meisje op de fiets net toen ik van het station naar huis liep. Dat meisje dat mij geen U of meneer noemde maar gewoon vroeg "heb jij misschien een vuurtje voor me?". Mooi dat ze het laatste beetje gas uit mijn aansteker verbruikt heeft. Ik opende net de oven, draaide de gaskraan open, drukte de automatische ovenaansteekvonkknop in, hing mijn hoofd in de oven en stak de fik in een welverdiend sjekkie. Dit ritueel gaat zich nog een paar x herhalen vannacht. Het is namelijk veels te makkelijk om met behulp van de oven een kaars aan te steken om daar mijn sjekkies mee aan te steken.

IK HAAT HET IK HAAT HET IK HAAT HET IK WIL HET NIET IK WIL HET NIET IK WIL HET NIET

Lieve 16 jarige hanggroepjongeren die op een vrijdagavond onder een tunneltje hanggroepjongeren en lieve 15 jarige kassameisjes in de supermarkten waar ik mijn boodschappen doe. Ik ben geen U en heet ook geen meneer. Ik krijg de kriebels elke keer dat jullie mij meneer noemen en U-en.

Frommel wakker worden. In de ogen van de gemiddelde hanggroepjongere die op een vrijdagavond onder een tunneltje hanggroepjongert en in de ogen van het gemiddelde kassameisje in de supermarkt waar je je boodschappen doet ben je een U en een meneer. In hun ogen ben je bijna net zo'n ouwe lul als hun vader. Accepteer het nu maar dat ze je zo zien met je 33 jaren. Maar toch haat ik het en wil ik het niet. Ik wil gewoon He! genoemd worden. Mijn god ik word oud...

Troost je Frommel, een kennis werd op zijn 25e al voor meneer versleten door de leerlingen in de klas voor hem.

donderdag, augustus 25, 2005

DAGSTART DOEMSCENARIO

Eerst de deur uit gaan zonder krant, omdat die te laat is en je nu toch echt weg moet. Vervolgens de krantenbezorger de straat in zien fietsen op het moment dat jij net weg rijdt in de bus. Op je werk er achter komen dat je je shag vergeten bent en tot overmaat van ramp constateren dat de koffiezetmachine naar zijn grootje is.
En toch werd het nog wat vandaag. Ik had een fijn verhelderend gesprek. Ik heb verschrikkelijk gelachen. Ik poeierde genadeloos een luchtvrachtagent in India af die al een week niet wilde luisteren.
Nu lekker een biertje en een sjekkie op de bank met 1 van de katten op schoot. Was het meisje hier ook nog geweest dan was de dag helemaal goed gekomen.

woensdag, augustus 24, 2005

R.I.P. ROBERT MOOG


En wat fijn dat er dan naast een Talpa ook nog een NL3 is die daar meteen een documentaire over herhaald. Met dat giebelende schattige meisje die een nieuwe teremin bij hem op komt halen.

dinsdag, augustus 23, 2005

FROMMEL KOOPT EEN NIEUW ONDERKOMEN EN DAT CAFE RESTAURANT GAAT NATUURLIJK METEEN TEGEN DE VLAKTE


BAGNEUZ - Een 5000 jaar oude Franse hunebed is op internet te koop. De zogenoemde dolmen van Bagneux in de buurt van het West-Franse Saumur geldt als historisch monument.

Volgens de verkoper is de dolmen met zijn lengte van 23 meter de langste van Frankrijk. Samen met het hunebed krijgt de nieuwe eigenaar een lap grond van 2300 vierkante meter en een gebouw met daarin een café-restaurant en twee woningen.

maandag, augustus 22, 2005

PSV GEEN PARTIJ VOOR FC PUCH (EN EMICH RAAKT OP SCHOT OVERIGENS)

Der FC Puch gewinnt gegen den PSV Schwarz Weiß mit 6:3.

Tore für Puch: 4x Emich, Lampyka, Maier.

fc puch

DOKTER DOKTER IK VOEL ME WAT NEERSLACHTIG HEEFT U MISSCHIEN EEN RECEPTJE VOOR ME?

LONDEN - Het antidepressivum Seroxat is in verband gebracht met een toegenomen aantal zelfmoordpogingen onder volwassenen. Het medicijn, gemaakt door de farmaceutische gigant GlaxoSmithKline, is een van de meest voorgeschreven middelen tegen ernstige neerslachtigheid in Nederland.

VERBAZINGWEKKEND

Die aan histerie grenzende adoratie voor een bejaarde dwaas in een jurk. Door jongeren nog wel. Het is toch 2005?

zaterdag, augustus 20, 2005

FROMMEL KRUIPT DOOR HET OOG VAN DE NAALD


Die marktkraam daar had ik dus onder kunnen liggen. In de bogaard is namelijk bekend terein. Als ik bij oma logeerde gingen we daar altijd naar toe. 25 jaar geleden. Daar kocht ik bij de platenboer de 7" Goody Two Shoes van Adam Ant nog. Maar dat terzijde. Ik had dus zo onder die kraam kunnen liggen.

vrijdag, augustus 19, 2005

HOOPT U OOK ZO DAT TOMMIE ONDER HET JUK VAN DIE KOLERE ZUS VAN HEM VANDAAN IS GEKOMEN?


Nu had laatst iemand het in een reageurding alhier over Pipi. Dat dat meer jeugdcement is. Voor mij ook ja. Volgens mij zelfs bijna voor mijn ouders. Zo oud is die hele Pipi ondertussen. Maar hoe oud dan ook Pipi is natuurlijk een tof wijf. Nobody fucks with Pipi. Mooi een beetje alleen in dat grote huis wonen terwijl pappie op de zee zit (toch?) en ondertussen een beetje kutten en kloten met wat geboefte en een knol en dierproefvrije aap. Pipi got it made. In tegenstelling tot haar buurtjes. Tommie en Annika. Kijk Tommie valt nog wel mee. Die gaat nog wel een beetje mee in die mallemolen van Pipi. Die denkt ook, thuis is het saai en mag er niets. Moeders is een saaie nee dat mag niet pas op trut. Nee neem dan Pipi. Daar kan alles. Niets is te gek. Pipi ik doe mee!!! Wij kijkers hebben natuurlijk allemaal allang door dat dat de hormonen zijn die Tommie door zijn jonge lijfje gieren. Eigenlijk denkt Tommie, Pipi ik wil sex met je, maar dat jonge lijfje van hem doet hem dat nog niet beseffen. Arme Tommie. En dan niet vanwege die hormonen en die saaie nee dat mag niet moeder. Nee, Tommie zit opgescheept met de saaiste zus allertijden. Annika. Mijn hemel wat een vervelend rotkind is dat zeg. Een misbaksel eerste klas. Oh Pipi niet doen dat mag niet. Dat was zo'n beetje de enige zin die er uit dat wicht haar bek kwam, komt en zal komen. Kijk maar naar de foto. Ze straalt het gewoon uit. De angsthaas. De ja moeder natuurlijk moeder trut. Onbegrijpelijk dat Pipi haar aanwezigheid maar bleef velen. Ik had haar allang onder de zweedse sneeuw begraven. Blijf ik voor Tommie maar hopen dat het allemaal nog goed gekomen is. Nachten lange uitspattingen van heftig verlangen met Pipi. Grote avonturen en 3 kinderen net zo cool als hun moeder. En geen contact meer met dat saaie trutje. Familie is immers ook niet alles.

KAN IEMAND MIJ MISSCHIEN EVEN KOMEN KIETELEN?

En mijn zonnetje weer voor me aanzetten. Zucht.

donderdag, augustus 18, 2005

ZET EEN HOES VAN THE NO-TALENTS OP JE SITE EN JE WORDT OVERSPOELD MET SPAM

Zie reageurding van onderstaand logje mooie platenhoes#19.

MOOIE PLATENHOES #19


Of wordt mijn blik hier vertroebeld doordat dit zo'n fijne plaat is. De hoes zelf is natuurlijk rip off #1.236.857 van de Ramones. Zo klinken ze niet. Al zal het misschien wel de bedoeling zijn geweest. Nee, ze doen hun naam eer aan deze No-Talents. Het piept en kraakt en rommelt aan alle kanten de 2 accoorden punkrock strompelt de speakers uit. "We are the no-talents. We have no talent. And we don't care". Een tekst die klopt als een bus. Het doet mij anders wel een flinke pot door de kamer springen deze plaat. ...Want Some More is de titel en dat klopt want ik heb ook hun eerste plak vinyl in de kast staan. "They are the no-talents. They have no talent. And I don't care!!!"

Labels:

woensdag, augustus 17, 2005

MOCHT U IN VOLENDAM VERTOEVEN EN HONGER HEBBEN

Eet dan niet bij die ene tent. Ik at er maandag. Een uiensoep die verdacht veel uit een blik leek te komen, bijzonder vette edoch harde en uitgedroogde patat waar we de saus bij moesten bedelen en kipsate die verdacht veel uit een zakje van de Lidl leek te komen. We hadden het natuurlijk kunnen weten toen we de prijzen lazen. Dan heb ik het nog niet eens of de ons bedienende broer van Jan(tje) Smit (of het neefje van Piet Veerman dat kan ook) die uiterst vriendelijk..uche.. in een soort achterwaartse haarspeldbocht houding duidelijk niet om een fooi vroeg. Loop er dus voorbi. Voorbij...dinges? Het...van...? De...? Huize...? U ziet het was zo niet te eten en weggegooid geld dat mijn grijze cellen de naam van de toko weigeren te onthouden. EN dan heb ik niet eens een heel erg hoog eisenpakket aan het eind van de hoornse lappendag als het om eten gaat. Zat verdomme ook nog dat emaille bordje muurvast in de weeceemuur geparkert.

dinsdag, augustus 16, 2005

3 GESPEELD 4 PUNTEN HET KAN SLECHTER

Das Auswärtspiel in Mittersill endet mit 1:1. Tor für Puch: Maier

Der FC Puch gewinnt gegen Schwarzach mit 2:1. Tore für Puch: Lampyka, Emich.

fc puch

DE TEEVEE GAAT NU DEFINITIEF DE DEUR UIT LOEKIE DE LUL KOMT TERUG OP DE BUIS


AMSTERDAM - Loeki de Leeuw keert terug op televisie. Vanaf volgende week maandag speelt de reclamemascotte de hoofdrol in een nieuwe campagne van supermarktketen Edah. Van 1972 tot eind vorig jaar was Loeki te zien tussen de reclames van de publieke omroep. Sinds maart verblijft de leeuw in attractiepark de Efteling.

En bij de Edah wordt dus ook niet meer gewinkeld. Loekie de Lul. Laat hem lekker in de fucking Efteling blijven.

Asjemenou!

zondag, augustus 07, 2005

ER ZIJN VAN DIE DAGEN DAT EEN RUBBEREN ROBBIE TEKST EEN WAARHEID ALS 1 KOE WORDT

De kater komt altijd later.

zaterdag, augustus 06, 2005


DAN WIL FROMMEL DUS NIET MEER GEHOLPEN WORDEN DOOR EEN AMBTENAAR MET EEN KRUIS OM DE NEK

ALPHEN AAN DEN RIJN - Een meerderheid van de Nederlanders wil dat er een wet komt die ambtenaren verbiedt een hoofddoek of andere islamitische kledij te dragen. Dat blijkt uit een onderzoek dat TNS Nipo heeft uitgevoerd in opdracht van het onafhankelijk weekblad Binnenlands Bestuur. Dat heeft de resultaten vrijdag gepubliceerd.

donderdag, augustus 04, 2005

MOOIE PLATENHOES #18


Labels:

LANG LEVE DE KOMKOMMERTIJD

Wat is het toch fijn die zomer op teevee. Ik bedoel natuurlijk dat geen reet op de teevee. Mooi een beetje mijn stripboekencollectie opnieuw lezen, vele uren muziek draaien, de videocollectie weer eens uit de verhuisdozen getrokken. Opeens zeeen tijd namelijk. Ik kijk namelijk te veel teevee. Alhoewel kijken? Dat ding staat te veel aan kan ik beter zeggen. Kijken doe ik niet echt. Behang is het meer, maar zo in de zomer is er echt niets om hem als behang voor aan te zetten. Na de zomer ook niet. Talpa. Een nieuwe zender met niets nieuws. Allemaal bekende koppen en al gedane progamma's alleen nu heeft het beestje een ander naampje. Toch kan ik wat teevee betreft niet wachten tot het januari 2006 is. Dan gaat de Tros het progamma uitzenden waar ik al jaren op zit te wachten. Een real life soap over het brilmontuur, de gouden microfoon, de kraandrijver der kraandrijvers, de Jan Wouters der zangers, de man die nooit alleen loopt, Lee Towers. Zucht. Daar zit toch werkelijk niemand op te wachten. Doe ik u gratis en voor niets die rotkop van hem erbij.

woensdag, augustus 03, 2005

ZOEK DE 4.367.284.159 VERSCHILLEN



OORSPRONG EN HET HOE EN WAAROM VAN MEXICO VAN DE ZANGERES ZONDER NAAM EINDELIJK VERKLAARD

WEERT - In een leegstaand pand aan de Hoolstraat in Weert heeft de politie woensdag een hennepplantage ontdekt met ruim 12.000 wietplanten. Dat meldde de politie woensdag.
De plantage bevindt zich in de voormalige studio's van levensliedzanger en producer Johnny Hoes.

dinsdag, augustus 02, 2005

LIEVE LEZERS GEEF DE MOED NIET OP NOG EEN HALF JAAR GEDULD EN HET WORDT WEER STIL ROND COLDPLAY

Weet u wat fijn zou zijn. Als het alvast over een half jaartje is. Dat er dan 3 singles van hun laatste plaat zijn getrokken en de mannen weer een tijdje in de vergetelijkheid geraken. Dat we dan weer een tijdje niets van ze horen. Van de mannen van Coldplay. Wat een vermoeiende muziek zeg. Ik word helemaal gek van Speed Of Sound, hun laatste single. Wat een slap voortkabbelend zeik nummer is dat zeg. En dan die kloterige falset stem van die meest sexy vegetarier ter wereld. Laat hem ff lekker een worteltaart gaan eten en mij niet lastig vallen met die deuntjes van hem en zijn vrienden.
Nu ben ik al niet echt meer een fan van U2 en wordt ik ook een beetje moe van dat messiah gedrag van Bono, maar Coldplay slaat wel volledig de plank mis door zich te vergelijken met dat combo. En nu niet zeuren dat de pers die wedstrijd van wie de grootste band ter wereld is heeft verzonnen, want de mannen van Coldplay doen er zelf net zo hard aan mee door te roepen dat ze zich met U2 kunnen meten. Ahmehoela. Echt niet. Bij lange na niet. Hebben ze al iets als Sunday Bloody Sunday geschreven dan? Coldplay. Dat is een soort van Blof uit het buitenland. Van die slap doorkabbelende nummers met daarover heen een havo3 gedicht. Het enige dat nog een beetje te pruimen is aan Coldplay is de vrouw van de zanger. Verder nog een half jaartje geduld. Dan wordt het weer stil rond Coldplay. Helaas gaan ze dan waarschijnlijk weer de studio in om nog zo'n overbodige zeikplaat op te nemen.
Keane. Nog zo'n slappe klote band....zucht...

ALLEMAAL GELIJK OVERSTEKEN

Zelf ga ik niet heen dus ik hoef mijn id ook niet mee te nemen, maar als ieder van jullie die wel gaat bij de ingang van het Lowlands terrein nu gewoon gelijk oversteken roept dan is die hele legitimatieplicht bij Lowlands volgend jaar weer van de baan. En dan niet die onder de 16 bezoekers uitlachen om hun anders gekleurde polsbandje.

maandag, augustus 01, 2005

TRAINER WIMMER GEORG BEGINT ZICH NA SEIZOENSOPENING TOCH WAT ZORGEN TE MAKEN AANKOPEN BLIJVEN VOORLOPIG NOG UIT

Der FC Puch verliert das 1. Meisterschaftsspiel gegen den SV Grödig mit 0:4.

TALIBAN EN AL QAIDA GEVEN ZICH ZEER BINNENKORT GEWONNEN

Zoals u misschien weet lopen er zo'n 160 mariniers uit ons kikkerlandje door de dorre woestenij van Afghanistan. Zeer geheim deze missie. Zo geheim dat zelfs de 2e kamer niet weet wat ze er aan het doen zijn en de betreffende minister zich hult in vage wolken over deze missie. Een brit wilde nog wel verklappen dat ze er oud Taliban strijders oppakken in opdracht van de Amerikanen en wij dus ons mannetje staan en met de grote jongens mee mogen spelen. Niemand in journalistiek Nederland is echter nog tot de conclusie gekomen dat er een geheim wapen is ingezet. Een geheim wapen dat binnen een week tot algehele overgave van de Taliban en de in die regio gevestigde Al Qaida strijders zal opleveren. Ja zelfs Osama himself zal met zijn handen in de lucht uit zijn grot komen rennen en zich terplaatste bekeren tot de Amerikaanse massaconsumptie. Frommel heeft het allemaal door. Vandaag is namelijk op vliegveld Eindhoven Albert West op een vliegtuig naar Kabul gestapt. Zogenaamd om de troepen te vermaken. Ik weet wel beter. De man gaat daar in een jeep met grote luidsprekers erop rond rijden en zijn nieuwe bierhit door de speakers brullen. Hierbij zal er gratis en voor niets onuitputtelijke hoeveelheden Bavaria bier uitgedeeld worden. Moet u zien. Binnen de week is het varkentje gewassen. Zou u er tegen bestand zijn tegen dat gewauwel van die geplamuurde schnabbel glimlach en dat vocht dat ze bier durven te noemen? Tot slot een foto van het geheime wapen himself. De mooiste die ik kon vinden. Ook om mensen niet weer voor het hoofd te stoten met een verschrikkelijke kop. Osama eat your heart out!!! Albert West is coming!!!
Of betekent deze foto dat Alberts missie mislukt is?